Bruschetta van Uienchutney met olijven en ansjovis

Bruschetta van Uienchutney met olijven en ansjovis

Bereiding:


Rooster of grill het brood kort aan beide zijden.


Snij het knoflookteentje in 2 delen en strijk met het snijgedeelte over één helft van de geroosterde broodjes. Giet hier ook wat olijfolie over.


Verdeel de Original Onion Marmalade hierover.


En verdeel vervolgens ook de ansjovis en olijven hierover.


Leg hier (naar smaak) wat verkruimelde blauwe kaas op en bak het ongeveer 1 minuut onder de grill tot het licht gesmolten is.


Garneer met een takje waterkers.

8 porties (voorgerecht)
4 porties (lichte lunch)

Ingrediënten: 
8 stukken Italiaans brood, 1 cm dik
1 knoflookteen, gepeld
olijfolie
½ pot Tracklements Original Onion Marmalade (Chutney)
50g ansjovisfilets
75g Kalamata olijven, gehalveerd
blauwe kaas, verkruimeld
waterkers als garnering