Gemarineerde Varkenskarbonades met Appel, Cheshire Kaas en Mosterd Topping

Gemarineerde Varkenskarbonades met Appel, Cheshire Kaas en Mosterd Topping

4 porties

Bereiding:
Bak de varkenskarbonades 4-5 minuten onder een hete gril. Keer ze om en bestrijk met 1 eetlepel Original Wiltshire Mustard. Bak ze daarna nog 3-4 minuten.


Rasp intussen de appel en de Cheshire kaas. Meng het met de resterende Original Wiltshire Mustard en fijngehakte salie.


Schep het mengsel op de karbonades en bak het geheel nog 1-2 minuten onder de gril tot de kaas gesmolten en goudbruin is geworden.


Serveer met aardappelpuree, prei en spinazie.

Benodigdheden:
4 varkenskarbonades
3 eetlepels Tracklements Original Wiltshire Mustard
1 stevige appel
75g Cheshire Kaas
2 fijngehakte blaadjes salie
Salieblaadjes om te decoreren (optioneel)