Gevulde Kipfilets met Kaas en Original Wiltshire Mustard

Gevulde Kipfilets met Kaas en Original Wiltshire Mustard

4 porties

 

Bereiding:


Verwarm de oven voor tot 200°C, gasstand 6.


Meng in een kom, de kaas en de Original Wiltshire Mustard.


Maak een inkeping in de zijkant van elke kipfilet en doe het kaas-mosterdmengsel er in.


Rek de baconplakken uit door er met de achterkant van een mes overheen te strijken.


Doe 2 plakken om elke kipfilet, strak genoeg om de gevulde kip bij elkaar te houden.


Bestrooi met peper en zout en leg ze in een licht ingevette ovenschaal.


Bak het in het midden van de oven, ongeveer 20-25 minuten.


Serveer met sperziebonen en gebakken aardappelen.


Benodigdheden:
100g Marscarpone kaas
50g Strong Cheddar Cheese geraspt
2 dessertlepels Tracklements Original Wiltshire Mustard
8 plakken Bacon (of Parmaham)
4 Kipfilets
Peper en Zout