Kip gevuld met kaas en mosterd in bacon

Kip gevuld met kaas en mosterd in bacon

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200°C (gasstand 6).
Meng de kaas met de mosterd.
Snij de kipfilets aan de zijkant in en vul ze met het kaas-mosterdmengsel.
Rek de plakken bacon uit door er met de achterkant van een mes overheen te strijken.
Draai vervolgens 2 plakken rond elke gevulde kipfilet, zo dat het stevig genoeg is om deze bij elkaar te houden. Bestrooi, naar smaak, met zout en peper.
Plaats de kipfilets in een ovenschaal met weinig olie.
Bak ze ongeveer 20-25 minuten in het midden van de oven.
Serveer met sperziebonen en aardappelen.

4 porties

Ingrediënten:
100g Mascarpone kaas
50g (stevige) Cheddar kaas, geraspt
2 dessertlepels Tracklements Original Wilthire Mustard
8 plakken bacon, buikspek of parmaham
4 kippenborstfilets
Zout en peper