Hollandse Hutspot met Spek en Engelse Piccalilly

Hollandse Hutspot met Spek en Engelse Piccalilly

Bereidingswijze:
Snij de wortelen in kleine stukjes. Pel en snij de uien fijn. Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze met de wortel en ui en een beetje zout in ca. 25 min. gaar. Bereid intussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de spekjes uit. Giet het aardappelmengsel af en stamp het fijn met de melk. Meng de spekjes en de piccalilly door de stamppot en maak deze op smaak af met peper en eventueel zout.
Verdeel de stamppot over 4 borden en leg de rookworst er in dikke, schuin gesneden plakken bij.

4 porties

Ingrediënten:
500g uien
1dl melk
1kg wortelen
100g Tracklements Particularly British Piccalilli
125g magere spekblokjes
1,5kg kruimige aardappelen
2 kleine rookworsten (à 100g)