Gebakken zoete Aardappelen met Chorizo, Manchego en Original Onion Marmalade

Gebakken zoete Aardappelen met Chorizo, Manchego en Original Onion Marmalade

Bereiding:


Verwarm de oven voor tot 200°C/gasstand 6.


Prik de aardappelen in met een vork of mes en bak ze in de oven (met schil) tot ze zacht en gaar zijn, ongeveer 45 minuten.


Snij de Chorizo in kleine blokjes en rooster ze ongeveer 1-2 minuten tot ze knapperig zijn.


Haal de aardappelen uit de oven en snij de in 2 delen.


Haal voorzichtig het binnenste deel van de aardappel eruit en doe het in een schaal.


Voeg de helft van de Manchego, de helft van de Chorizo en de Original Onion Marmalade toe.


Roer het grof door elkaar. Doe het terug in de aardappelvorm en bedek het met de resterende Manchego en Chorizo.


Plaats het opnieuw in de oven en bak het nog 10-15 minuten of tot de bovenkant goudbruin is geworden.

4 personen

Ingrediënten:
4 zoete aardappelen
120g Chorizo
150g Manchego, geraspt
2 eetlepels Tracklements Original Onion Marmalade