Noedels met Krab en Zoete Chilisaus

Noedels met Krab en Zoete Chilisaus

Bereiding:


Verwarm wat olijfolie in een pan en voeg de pepers, knoflook, ui en een snufje zout toe. Bak op middelmatig vuur tot het zacht is. Voeg de Chilli Jam, visfond en tomaten toe. Bak ongeveer 20 minuten.


Kook intussen de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Voeg de koriander en het krabvlees toe aan de saus en roer het door de gekookte noedels.


Eventueel met wat peper en zout.

4 porties

Ingrediënten:
olijfolie
200g rode pepers, fijngehakt
2 teentjes knoflook, geperst
50g uien, gesnipperd
zout
150g Tracklements Fresh Chilli Jam
100ml visfond of bouillon (of water)
300g tomaten in stukjes
250g zachte noedels
1 theelepel koriander, fijngehakt
350g vers krabvlees